Kijk live, ga backstage, ontdek XITE of win prijzen
Wat vindt Alessia Cara van Bizzey & Snelle?

Canadese zangeres Alessia Cara tourt momenteel met Shawn Mendes en was in Nederland voor het optreden in de Ziggo Dome. Iris Enthoven vroeg naar haar mening over Nederland en artiesten zoals Bizzey, Snelle & Nielson. ???

Alessia Cara, voluit Alessia Caracciolo kwam in 1996 ter wereld in het Canadese Brampton. De zangeres, met Italiaans bloed, tekende in 2014 haar eerste muziekdeal bij EP Entertainment. Ze was destijds pas 17 jaar oud! Sindsdien is het snel gegaan met haar en ze scoorde met haar eerste single ‘Here’ meteen een megahit. Daarna maakte ze nog meer singles zoals: ‘Stay’ met Zedd, ‘Scars To Your Beautiful’ en ze maakte het nummer ‘How Far I’ll Go’ voor de film ‘Vaiana’. Momenteel tourt Alessia met popster Shawn Mendes waar zij het voorprogramma verzorgt. Ook hoor je Alessia op de single ‘Let Me Down Slowly’ van Alec Benjamin.

Check hier Alessia Cara met ‘Not Today’: https://youtu.be/0jMPXRDYpkQ.

Over XITE Reports
In XITE Reports neemt XITE je mee naar bijzondere plekken, waar de populairste artiesten van dit moment zich bevinden. Verwacht een kijkje achter de schermen bij clipshoots, album releases, party’s, concerten en optredens.

Check hier alle afleveringen van XITE Reports: http://xite.nl/xitereports.

Wil jij meer video’s zien? Abonneer je dan via http://xite.nl/subscribe.

FUN
FACTS