Kijk live, ga backstage, ontdek XITE of win prijzen
Billie Eilish: "Ik wil niet ongelukkig zijn"

Billie Eilish was voor haar ‘1 by 1’ tour in Nederland. XITE volgde de Amerikaanse ster de hele dag rondom haar optreden in TivoliVredenburg. Hier spraken we met de zangeres over haar muziek, fans en meer. ?

 Wil jij meer video’s van XITE zien? Abonneer je dan via http://xite.nl/subscribe.

Vond je dit een leuke video? Vergeet dan niet een duimpje omhoog te geven en check ook het Vluggertje met Billie Eilish: https://youtu.be/Oz3NCDahXoo. ?

Over Billie Eilish

Billie Eilish Pirate Baird O'Connell, zoals haar volledige naam luidt, werd in 2001 geboren in Los Angeles. De 17-jarige Amerikaanse groeide op in een muzikaal gezin. Haar broer Finnaes O’Connell speelde een rol in de serie Glee en produceert de nummers voor (en samen met) Billie. In 2016 bracht Billie haar eerst single ‘Ocean Eyes’ uit en die ging direct viraal. De zangeres van nummers zoals ‘bellyache’, ‘when the party’s over’, werkte samen met o.a. Khalid en heeft nu al bijna 15 miljoen volgers Instagram! Nu heeft ze eindelijk haar debuutalbum ‘WHEN WE ALL FALL ASLEEP, WHERE DO WE GO?’ uitgebracht met de hits ‘bury a friend’ en ‘wish you were gay’.

Check hier Billie Eilish met ‘bury a friend’: https://youtu.be/HUHC9tYz8ik.

Over XITE Presents

XITE neemt een kijkje achter de schermen bij nationale en internationale artiesten. Hoe zijn deze artiesten begonnen? Hoe ziet de dag van het optreden eruit? Zijn ze nog wel eens zenuwachtig voor een show? Je ziet het hier in XITE Presents.

Check alle afleveringen van XITE Presents in deze afspeellijst: http://xite.nl/xitepresents.

FUN
FACTS