Kijk live, ga backstage, ontdek XITE of win prijzen
Stem nu op jouw favoriete artiest voor de XITE Awards 2017!

Yes! De strijd is officieel losgebarsten. De nominees voor de XITE Awards 2017 zijn bekend! Check op xite.nl/xa17/vote wie de gelukkigen zijn en stem nu op jouw favoriete artiest.

2017-11-23T20:00:00+00:00
23/11/2017
20:00
op xite

Yes! De strijd is officieel losgebarsten. De nominees voor de XITE Awards 2017 zijn bekend! Check op xite.nl/xa17/vote wie de gelukkigen zijn en stem nu op jouw favo artiest.

The winner takes it all
Wie gaat er naar huis gaat met de meeste awards? It’s all up to you! In totaal zijn 47 nationale en internationale artiesten genomineerd. Boef is met maar liefst vijf nominaties de grootste kanshebber, gevolgd door Martin Garrix met vier. Ronnie Flex en Lil' Kleine maken kans op drie awards.


Wie verdient volgens jou een XITE Award? Breng snel je stem uit via xite.nl/xa17 en maak kans op twee tickets voor de XITE Awards met overnachting in het bohemian lifestyle INK Hotel in hartje Amsterdam, inclusief ontbijt én special treat op je kamer! Niet de gelukkige winnaar maar wel in het INK hotel slapen? Boek je kamer voor donderdag 23 november en vermeld XITE in je reservering. INK en XITE zorgen voor een leuke verrassing in je kamer!


Ready for the XITE Awards?
De XITE Awards is een ultieme mash up van het muziekjaar 2017, verpakt in een vette awardshow met optredens van (inter)nationale artiesten, dj's en opkomende talenten in de Melkweg, Amsterdam. Bizzey is dit jaar de host van de XITE Awards en trapt de avond af met een spetterend optreden. De volledige line-up wordt deze maand bekendgemaakt via xite.nl/xa17. Wil jij erbij zijn? Koop je kaarten voor de XITE Awards via Ticketmaster.
FUN
FACTS