Kijk live, ga backstage, ontdek XITE of win prijzen
Martin Garrix wint de XITE Award voor Best DJ!

Dit jaar produceerde Martin Garrix een hele reeks monsterhits, en werkte de #1 DJ van de wereld samen met de crème de la crème uit de muziekbusiness. Alles wat hij aanraakte veranderde in goud. De XITE Award voor Best DJ mag dan wel niet van goud zijn, maar ook deze award kan Martin Garrix weer achter zijn naam zetten.

De stembussen voor de XITE Awards 2017 zijn gesloten! Eerder zijn de winnaars van ‘Best Online Artist’ & ‘Most Liked Music Video’ al bekendgemaakt. De laatste award die voor de awardshow op donderdag 23 november bekend wordt gemaakt is ‘Best DJ’. Er kan natuurlijk maar een de winnaar zijn en niemand minder dan Martin Garrix heeft deze award gescoord.

Dat het weer een gouden jaar was voor Martin Garrix is een understatement. Dit belooft natuurlijk alleen nog maar heel veel goeds voor het aankomende jaar! Want wat kunnen we verwachten van zijn eigen label STMPD RCRDS, en welke toffe collabo’s zal Martin er volgend jaar uitgooien? Only time will tell, maar deze XITE Award heeft hij in elk geval binnen!

Alle overige winnaars worden donderdag 23 november op de XITE Awards bekendgemaakt, als eerste op de hoogte zijn? Volg XITE op instagram.com/XITENL.

 

FUN
FACTS