Kijk live, ga backstage, ontdek XITE of win prijzen
Get ready voor de XITE Awards 2017!

Markeer donderdag 23 november in je agenda, want dan is het tijd voor de XITE Awards in de Melkweg, Amsterdam!

2017-11-23T20:00:00+00:00
23/11/2017
20:00
op xite

XITE Awards
Zie de XITE Awards als de ultieme mash up van het muziekjaar 2017, verpakt in één vette awardshow! Dit jaar kun jij er voor het eerst zelf bij zijn. De kaartverkoop start aanstaande vrijdag 8 september om 10:00 uur via Ticketmaster. Er zijn maar een beperkt aantal kaarten te koop voor de show, dus zet die wekker! 

Kies je favoriet
Wie vind jij dat genomineerd moet worden voor een XITE Award? Laat het weten met #XA17! De genomineerde artiesten worden woensdag 4 oktober bekendgemaakt. Vanaf dan kan er ook gestemd worden.

Gluren behind the scenes
XITE en Concentrate bundelen dit jaar hun social powers in aanloop naar de awards. De avond zelf is de Concentrate crew natuurlijk ook present om ieder episch moment vast te leggen op de gevoelige plaat.
 
Als official partner geeft The Athlete’s Foot je samen met XITE een kijkje in de levens van vijf genomineerde artiesten. Hoe zijn ze ooit begonnen en hoe is het om in hun sneakers te staan? Check het vanaf 18 oktober op het XITE YouTube-kanaal.

Win tickets
De allereerste kaarten voor de XITE Awards win je via de Metro! Download de Metro-app, doe mee aan de winactie en maak kans!

FUN
FACTS