Kijk live, ga backstage, ontdek XITE of win prijzen
Win kaarten voor Years & Years

Het nieuwe album van Years & Years is eindelijk uit! Om dat te vieren komt de Britse band op 25 januari naar AFAS Live! Kunnen jullie ook niet ophouden met meezingen? Win tickets voor het concert en kom live meegenieten van de lekkerste Years & Years hits!

De vorige keer dat de band in deze zaal optrad is inmiddels alweer twee jaar terug, wat ons betreft is dit echt veel te lang geleden! De hits ‘King’ en ‘Desire’ deden het mega lekker en nu heeft de band een nieuw album uitgebracht. Inspiratie voor het nieuwe album komt vooral van andere bands maar ook uit persoonlijke ervaringen van zanger Olly Alexander. De catchy electropop van de band komt ook op dit album weer goed tot zijn recht. Met de singles ‘Sanctify’ en ‘If You’re Over Me’ worden de vrolijke synthesizers er weer bij gehaald en is ook dit album weer een groot feest om naar te luisteren.


De wereldwijde tour voor het album ‘Palo Santo’ komt op 25 januari naar Nederland en jij kan hier bij zijn! Beantwoord de prijsvraag, vul je gegevens in en wie weet ben jij de gelukkige winnaar.

Meedoen met deze wedstrijd is niet meer mogelijk.