Kijk live, ga backstage, ontdek XITE of win prijzen
Win tickets voor ODESZA

Op woensdag 23 januari 2019 staat het dynamische duo ODESZA in AFAS Live. Het duo staat bekend om hun energieke shows met liveblazers, toffe visuals en heerlijke dansmoves. Kortom, een echt theatraal spektakel en jij kunt hierbij aanwezig zijn!

ODESZA, bestaande uit Harisson Mills en Clayton Knight, is niet meer weg te denken uit de dance scene. Het duo gaf al vier keer eerder een show in Nederland. Deze waren allemaal in een razend tempo uitverkocht, maar gelukkig komen ze in 2019 terug voor de ‘A Moment Apart Tour’ met hun grootste show tot nu toe. Het belooft dan ook een dynamisch visueel spektakel te worden. De indrukwekkende act met live muziek leverde de mannen dit jaar zelfs een plek op de mainstage van het bekende Amerikaanse festival Coachella op en ze werden genomineerd voor een Best Dance Album Grammy. Een succesvol jaar kun je het dus wel noemen!

Kun jij ook niet stilzitten bij hits als ‘Say My Name’ en ‘Sun Models’? Beantwoord dan nu de prijsvraag en wie weet kun jij helemaal los gaan op 23 januari tijdens het optreden van ODESZA in AFAS Live.

Meedoen met deze wedstrijd is niet meer mogelijk.