Kijk live, ga backstage, ontdek XITE of win prijzen
Win tickets voor We Are Electric

We Are Electric is deze zomer weer terug met een beruchte editie vol met de meest heerlijke stages! Ze hebben de tofste acts uit alle hoeken van het binnen- en buitenland gevonden en deze samengevoegd tot de ultieme line-up. Jij kan hier bij zijn, lees snel hoe!

Pak je agenda er maar bij en blok het weekend van 5, 6 en 7 juli! We Are Electric is terug met een vernieuwde camping, de mooiste kunstwerken, tofste stages en natuurlijk de meest dikke line-up! 

De line-up van dit jaar staat vol met pareltjes. Zo staat onder andere Ronnie Flex met de Deuxperience band op We Are Electric. Ook komt Donnie hier performen en wij kunnen niet wachten totdat we Donnie live ‘Barry Hayze’ zien performen. Naast deze pareltjes van eigen bodem staat ook de Noorse DJ en producer Alan Walker op het We Are Electric en komen de heren van Disclosure hun beats laten horen. Enkele andere heerlijke namen uit de line-up zijn: Netsky, Nina Kraviz, The Chemical Brothers, Oscar and the Wolf, Len Faki en Sam Feldt. 

Naast de verschillende stages is er ook een 24 uurs tent, dus party all day and rave all night! We Are Electric pakt daarnaast ook uit met de verschillende genres en podia. Zo host het grootste drum ‘n bass & dubstep feestje ‘Rampage’ hun eigen stage op het Brabantse festival Ook SMÈRRIG host drie dagen lang hun eigen area. Hierin kan je soepele heupjes en smerige beats verwachten. Waar sta jij vooraan?

Kamperen op We Are Electric is ook zeker geen straf. Omdat feesten op een lege maag natuurlijk nooit een goed idee is heeft WAE ervoor gezorgd dat de de food line-up van de camping fenomenaal is. Dit zal ervoor zorgen dat je een goed bodempje kan leggen voordat je het festivalterrein op gaat.

Dit feestje is natuurlijk niet compleet zonder jou! Gelukkig hebben wij hier een manier op gevonden. Beantwoord de prijsvraag en wie weet geniet jij begin juli van de fijnste optredens.

Meedoen met deze wedstrijd is niet meer mogelijk.