Kijk live, ga backstage, ontdek XITE of win prijzen
Win een zomer lang gratis sneakers!

Heb jij na ieder festival afgetrapte sneakers? It happens to the best of us.

Zelf doorsta je een regenbui, wat modder en een biertje of tien met gemak… Maar je geliefde patta’s helaas niet! Voor alle sneakerheads die niet vies zijn van een festival hebben wij daarom de natte droom in de vorm van een schoen: een zomer lang gratis sneakers van The Athlete’s Foot. Are you in it to win it?

The Athlete’s Foot
De place to be voor jouw festival sneakers. Een walhalla met nieuwe patta’s. Bij The Athlete’s Foot ben je gegarandeerd van de vetste sneakers, de gehele festivalzomer lang. Bij XITE maak je kans op sneakers van The Athlete’s Foot. Niet één paar, zelfs geen twee paar, maar genoeg sneakers voor een volledig festivalseizoen. Er op je best uitzien op je favoriete festival? Check! Het nieuwste model showen tijdens een dance-off? Doe je gewoon.

Winnen
Goed nieuws voor alle sneakerfreakers! Deze geweldige prijs kan je gewoon winnen. Hoe? Laat hieronder weten waarom jij aankomende zomer op ieder festival wilt shinen met een nieuw paar kicks en laat meteen je persoonlijke gegevens achter. Het leven is nou eenmaal beter met fresh sneakers, nietwaar?

Meedoen met deze wedstrijd is niet meer mogelijk.