Kijk live, ga backstage, ontdek XITE of win prijzen
Win een all-in reis naar Sziget

Op The Island Of Freedom (oftewel het Óbuda-eiland in Boedapest) wordt jaarlijks het tofste festival ever georganiseerd, namelijk: Sziget! Dit jaar heeft het Hongaarse festival opnieuw uitgepakt met tientallen podia, een line-up waar we u tegen zeggen en natuurlijk een fantastische locatie!

In samenwerking met Festival.Travel gaat XITE on tour naar verschillende festivals in Europa, waaronder Sziget Festival in Boedapest. De komende week maak je kans op een all-in reis naar dit geweldige festival. Alles wordt geregeld en het enige wat jij hoeft te doen is intens genieten. Begint het al te kriebelen? Lees hieronder hoe je meedoet!

De reis

Dit jaar vieren we extra feest! De Sziget Express rijdt in 2019 voor het 10e jaar naar Boedapest. Zodra je de trein instapt, begint het feest al. Ontmoet nieuwe mensen terwijl je dwars door Europa reist en geniet van het prachtige uitzicht. Voor je het weet sta je op het festivalterrein met een ijskoud drankje!

Sziget Festival

De line-up van Sziget is net zoals ieder jaar ontzettend gaaf. Vorige week werd de volledige line-up van de Europe Stage aangekondigd met toppers uit Nederland zoals Naaz en Jungle By Night! Post Malone, Florence + The Machine, Ed Sheeran en de rest van de muzikale wereldtop zijn ook van de partij. De hele week doorfeesten? Yes ma’am! Naast de ongoing parties, kun je ook naar het theater, lekker sporten, een show in het circus bekijken en much, much more. Sziget is 24 uur per dag entertainment!

Kans maken 

In samenwerking met Festival.Travel gaat XITE on tour naar verschillende festivals in Europa, waaronder Sziget in Boedapest! De komende twee weken maak jij kans op een all-in reis naar dit Hongaarse festival. Het enigste wat je hiervoor hoeft te doen is de unieke code in de video’s van Twenty One Pilots & Martin Garrix te spotten en deze hieronder achter te laten

Meedoen met deze wedstrijd is niet meer mogelijk.