Kijk live, ga backstage, ontdek XITE of win prijzen
Zwoele Summer Memories met Snelle & Roxeanne Hazes

Wat is er nou fijner dan terugblikken op al jouw favo zomer herinnering? Juist! Herinneringen maken! Wij geven jou de kans om deze zomer muzikale Summer Memories te maken met niemand minder dan Snelle & Roxeanne Hazes.

A trip down memory lane
Zwoele Summer Memories waarvan je mondhoeken nog steeds omhoog krullen wanneer je eraan terugdenkt. Iedereen heeft ze wel! Met Summer Memories gaan wij op zoek naar de meest memorabele memories van jouw favoriete artiesten. 

Summer Memories met Snelle
In deze aflevering van Summer Memories ontdek je de geliefde zomer herinneringen van Snelle. 


Summer Memories met Roxeanne Hazes
Nog even geduld… De aflevering Summer Memories van Roxeanne Hazes zie je snel op ons YouTube-kanaal! 

Maarrrr... jouw Summer Memories zijn net zo belangrijk! Herinner je die heerlijke avonden BBQ-en in het park nog? Of dat toffe festival waar je heen ging met al je vrienden? Jouw favoriete herinneringen aan de zomer kunnen jouw toegangsticket zijn voor de exclusieve live Summer Session van deze twee artiesten. Op de rooftop van XITE brengen ze hun tracks ten gehore en nemen ze jou op unieke wijze mee door hun favoriete herinneringen.

Win jouw toegangsticket!
Wil jij kans maken om deze bijzondere sessie bij te wonen? Laat in het onderstaande vakje  jouw Summer Memory achter. Denk aan die chille stranddag met je crush of die ene namiddag op het terras. Drop jouw favoriete herinnering hieronder en laat meteen jouw persoonlijke gegevens achter om kans te maken. Wie weet maak jij binnenkort dan wel nieuwe memories sámen met Snelle en Roxeanne Hazes bij ons op de rooftop!

Mijn favoriete herinnering aan de zomer is...


Om je deelname compleet te maken, hebben wij de onderstaande gegevens van je nodig.