Kijk live, ga backstage, ontdek XITE of win prijzen
Retourtje Solar Weekend?

Een bezoek aan Solar Weekend is een waar avontuur. Van donderdag 4 tot en met zondag 7 augustus vestigt het creatieve dorp van Solar Weekend zich aan de Maasplassen in Roermond. Alle kaarten zijn verkocht maar bij XITE maak jij nog kans op 4 Day Holiday tickets voor dit grote feest.

Solar Weekend staat bekend als een van de meest creatieve festivals van Europa. Een weekend vol verrassingen en een smeltkroes van muziek, theater,  kunst en de leukste activiteiten.

Het brede muzikale aanbod is niet mis en biedt voor iedereen wat wils. Een line up vol live acts, DJ’s, de grootste namen en vers talent. Artiesten zoals Dopebwoy, Kraantje Pappie, Goldband en Kris Kross Amsterdam zullen een van de vele muziekpodia betreden.

De ultieme ervaring op Solar Weekend gaat zonder twijfel gepaard met een verblijf op de camping. Met het legendarische waterpistolengevecht, de 72-uurs Silent Disco en drie losse podia op het campingterrein alleen al wil jij natuurlijk nog een plekje bemachtigen en dat kan bij XITE! Beantwoord onderstaande prijsvraag en maak kans op twee 4 Day Holiday tickets inclusief camping

Alvast in de stemming komen? Check nu het Solar Weekend kanaal in de interactieve XITE tv app of tune zaterdag 30 juli in op de XITE televisiezender en kom in de stemming met Solar Weekend Pre Party om 15:00.

Meedoen met deze wedstrijd is niet meer mogelijk.