Kijk live, ga backstage, ontdek XITE of win prijzen
Win tickets voor Oscar and the Wolf

Op 24 november komt Oscar and the Wolf naar Nederland! Kan jij de nummers ‘Princes’, ‘Strange Entity’ en ‘Breathing’ woord voor woord meezingen? Lees snel verder en win kaarten voor het concert!

Sinds zijn debuutalbum in 2014 is het ontzettend hard gegaan met Oscar and the Wolf. Uitverkochte arena’s zijn in thuisland België dan ook de normaalste zaak van de wereld voor de Vlaamse band. Vorig jaar brachten Max Colombie en co tweemaal een bezoek aan de AFAS Live. Dit jaar pakken ze het nog grootser aan want op 24 november komt de band optreden in de Ziggo Dome. Hier kunnen maar liefst 17.000 mensen komen genieten van de Belgische electropop.

Het tweede album ‘Infinity’ is in België met goud bekroond en niet zonder reden! De nummers ‘So Real’ en ‘Breathing’ zijn gemaakt om te dansen! De dromerige electropop van de band heeft afgelopen zomer al meerdere festivals betoverd, zoals Pinkpop, Rock Werchter, Sziget en Pukkelpop. Na deze succesvolle festivalzomer is een tour natuurlijk onmisbaar. Ben je Oscar and the Wolf afgelopen zomer misgelopen of ben je deze zomer juist fan geworden? Doe dan snel mee met de prijsvraag en win tickets voor het concert op 24 november!

Meedoen met deze wedstrijd is niet meer mogelijk.