Kijk live, ga backstage, ontdek XITE of win prijzen
Win kaarten voor Museumnacht Amsterdam

Op 3 november 2018 openen de Amsterdamse musea 's avonds hun deuren tijdens Museumnacht Amsterdam. Tijdens de negentiende editie van dit spectaculaire evenement zullen meer dan 50 musea je laten genieten van een unieke museumbeleving. Doe nu mee aan de winactie en maak kans op de laatste kaarten voor Museumnacht 2018!

Tijdens Museumnacht beleef je de prachtige musea van Amsterdam zoals je deze nog nooit hebt beleefd. Met muziek, mode, theater, speciale rondleidingen en geweldige tentoonstellingen is dit een avond die je niet wil missen.

Dit jaar doen zijn er meer dan 50 musea die deelnemen aan deze editie van Museumnacht. We zetten enkele toffe evenementen op een rijtje om te laten zien wat je kan verwachten:

OSCAM
Bij OSCAM ontdek je meer over de roots van Rotjoch, Latifah, Akwasi en meer. Wat betekenen de plekken waar ze zijn opgegroeid voor deze artiesten en hoe heeft de Bijlmer hen gevormd tot wie ze nu zijn. Fotograaf Ilja Meefout legde verschillende muzikanten en muziekondernemers uit de Bijlmer vast op de gevoelige plaat.

Stedelijk Museum 
In de rij staan is natuurlijk niemands favoriete bezigheid. Stedelijk Museum Amsterdam heeft daar dit jaar iets op bedacht. Met verschillende kleurrijke experiences word jij helemaal opgewarmd voor de ultieme Museumnachtervaring. De andere activiteiten in het Stedelijk Museum zijn zeker ook een kijkje waard want er valt meer dan genoeg te beleven.

Tassenmuseum Hendrikje 
Tijdens museumnacht geniet je van een speciale editie van de welbekende high tea. Met heerlijke cocktails, snacks en prachtige Alice In Wonderland taferelen belooft dit een unieke ervaring te worden.

Hortus Botanicus 
Krijg de ultimate jungle vibes en dans, geniet en feest tussen de prachtige flora en fauna van Hortus Botanicus. Waan je in de jungle en vind jouw Tarzan of Jane tijdens ‘Dansen Tussen De Planten.

ARCAM
Ready, set… SUMO! In ARCAM staat de sumo-ring klaar en kan je de strijd met elkaar aangaan. Winnen is belangrijker dan meedoen dus neem je vrienden mee voor een potje sumoworstelen.

Dit is slechts een begin want er is nog veel meer te doen op 3 november. Check het volledige programma hier!

Doe mee aan de winactie en maak kans op die de laatste tickets voor deze uitverkochte editie van Museumnacht 2018.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Museumnacht Amsterdam (@museumnacht.amsterdam) op

 

Meedoen met deze wedstrijd is niet meer mogelijk.