Kijk live, ga backstage, ontdek XITE of win prijzen
Win kaarten voor de officiële Nederlandse première van Maleficent 2!

Remember de boze heks Maleficent? Long time no see maar ze is terug, en hoe! Het tweede deel van dit bioscoopsucces komt eraan, en jij kan een van de eerste zijn die deze film mag bewonderen tijdens de officiële Nederlandse première - Powered by XITE en Kinepolis.

Zoals je waarschijnlijk wel weet is Maleficent een remake van de Disney klassieker Doornroosje. Het verhaal wordt in de Maleficent films echter niet vanuit het perspectief van Aurora verteld, maar vanuit het perspectief van Maleficent zelf. Het eerste deel van Maleficent trok wereldwijd volle bioscoopzalen. Inmiddels zijn we vijf jaar later en is het tijd voor deel 2!

In Maleficent 2 nemen Angelina Jolie en Elle Fanning opnieuw de hoofdrol op zich. Actrice Michelle Pfeiffer zal daarnaast ook een belangrijke rol gaan spelen in deze film. In het tweede deel zetten Maleficent (Angelina Jolie) en Aurora (Elle Fanning) vraagtekens bij hun ingewikkelde familiebanden wanneer ze verschillende kanten op worden getrokken door een bruiloft, onverwachte bondgenoten en duistere krachten. Om je alvast een beetje in de stemming te brengen hebben wij hier de trailer voor je:

Wil jij als een van de eerste naar Maleficent 2? Bij XITE maak jij kans op kaarten voor de exclusieve Nederlandse première van Disney’s Maleficent 2 - Powered by XITE en Kinepolis op maandag 14 oktober in Kinepolis Jaarbeurs in Utrecht!

 

Meedoen met deze wedstrijd is niet meer mogelijk.