Kijk live, ga backstage, ontdek XITE of win prijzen
Win tickets voor Festival Macumba

Op 27 juli zal het wonderschone gebied aan de ouderkerkerplas in Amsterdam voor even veranderen in een Latijns-Amerikaans festijn. Op Festival macumba kan je intens genieten van de meest heerlijke Latin tunes Jouw tickets zijn binnen handbereik, dus lees snel verder om te zien hoe je kans maakt!

Merengue, pachanga, salsa, Latin hiphop niets is te gek voor Festival Macumba. De DJ’s zullen het ongetwijfeld weer onwijs heet maken en de Latin nummertjes zullen blijven komen. Schrijf je maar snel in voor je Latin lesje want stilstaan is geen optie op 27 juli!

Fiesta Macumba kan niet meer ontbreken uit het nachtleven. Vorig jaar heeft het collectief de stap gezet naar een festival en dit pakte geweldig uit! Believe us: jij wilt hierbij zijn! De line-up staat vol met de meest dansbare internationale en nationale acts die je zullen meevoeren door Música, Amor y Vida.

Met Latin street food, de beste live acts, lifestyle en much more is Festival Macumba de place to be! Ben jij al ready to go? Beantwoord de onderstaande prijsvraag en win tickets voor het heetste festival van de zomer.VAMOS VAMOS!

Meedoen met deze wedstrijd is niet meer mogelijk.