Kijk live, ga backstage, ontdek XITE of win prijzen
Win een all-in reis naar Electric Castle

Het meest geliefde terugkerende event van Roemenië, Electric Castle vindt deze zomer weer plaats. Hier kan je vijf dagen genieten van een super unieke festival ervaring. De meest gave artiesten als Florence + The Machine, SOFI TUKKER en Thirty Second To Mars zie je op Electric Castle!

In samenwerking met Festival.Travel gaat XITE on tour naar onder andere Electric Castle in Roemenië. De komende week maak je kans op een all-in reis naar dit geweldige festival. Alles wordt geregeld en het enige wat jij hoeft te doen is intens genieten!

De reis

Start je reis naar Electric Castle in het vliegtuig óf de trein. Je kunt voor de groenste reisoptie gaan en kiezen voor een rondreis door Europa met Interrail, waarbij je onderweg een bezoekje brengt aan dit toffe festival in Roemenië. Heb je niet zo veel tijd? Dan behoort een rechtstreekse vlucht vanaf Eindhoven Airport ook tot de mogelijkheden

Electric Castle

Net zoals voorgaande jaren vindt Electric Castle plaats bij een dorpje in de buurt van Cluj Napoca in Transylvania. Op het festival worden kunst en technologie gemixt met een eclectische muzikale line-up. Dat is Electric Castle in een notendop! Electric Castle denkt niet in grenzen en alles wordt met elkaar gemengd. Van reggae tot techno en van mainstream tot subculturen, je vindt het allemaal op dit festival in Roemenië.

Electric Castle heeft zeker een van de mooiste festivallocaties ever! Je geniet overdag van het mooie uitzicht over de landschappen van Transylvanië waarmee het kasteel wordt omringd. Wanneer het donker wordt komt de locatie echt tot leven met sprookjesachtige verlichting. Deze beelden zullen forever op je netvlies gebrand staan.

In de nachtelijke uurtjes wordt het kasteel voorzien van 3D-projecties, maar ook op de podia check je de meest toffe visuals. Zo is de Main Stage bedekt met schermen, die 360 graden effect creëren met de mooiste visuals.

Op Electric Castle check je de meest uiteenlopende artiesten van Sigma tot Bring Me The Horizon tot aan Florence + The Machine en nog veel meer!

Kans maken op deze all-in reis

Vanaf 1 april (no joke) maak jij een week lang kans op een all-in reis naar Electric Castle in Roemenië! Spot aankomende week de unieke code op televisie en vul hem hieronder samen met je persoonlijke gegevens in! Psst, niet verder vertellen maar de codes zitten onder andere verstopt in de videoclips van Thirty Seconds To Mars & SOFI TUKKER.

Wil je nog meer kans maken? Volg ons op Instagram en Facebook en tag je buddy onder de winactie post!

Meedoen met deze wedstrijd is niet meer mogelijk.