Kijk live, ga backstage, ontdek XITE of win prijzen
Win twee dagkaarten voor Dauwpop op 27 mei

Na twee jaar is Dauwpop terug! Dit jaar vindt Dauwpop niet op één, maar op twee dagen plaats. Dat betekent dubbel zoveel genieten van muziek, sfeer en gezelligheid in de bossen van Hellendoorn!

Deze editie belooft wederom een muzikaal spektakel te worden met acts zoals Editors, Kensington, FLEMMING, MEAU, Kevin & The Animals, Antoon, ADF Samski en nog veel meer.
 
Beantwoord onderstaande vraag en maak kans op twee dagkaarten voor vrijdag 27 mei! Laat je contactgegevens achter en wie weet hoor jij op 23 mei of je met een vriend of vriendin naar Dauwpop gaat!
 
Bereid je samen met XITE voor op Dauwpop en check muziekvideo’s van de artiesten line-up in het Dauwpop kanaal in de interactieve tv app van XITE.  De XITE tv app is beschikbaar voor Ziggo klanten met een Mediabox Next of Mediabox XL. Heb jij geen mediabox? Check dan Dauwpop Pre-Party, op 25 mei tussen 15:00 - 16:00 op de XITE televisiezender. 
 
 
XITE is bij vrijwel alle kabelaanbieders te vinden. Staat jouw provider er niet bij? Klik hier voor het complete zenderoverzicht.
 
 
Houd de @XITENL Instagram pagina in de gaten voor meer muziekvideo’s en winacties!

Meedoen met deze wedstrijd is niet meer mogelijk.