Kijk live, ga backstage, ontdek XITE of win prijzen
Win een Deluxe experience voor Dance Valley

Heb jij de verjaardag van Dance Valley nog niet gemarkeerd in je agenda? Get ready, because it’s about to get epic! Dit jaar vindt Dance Valley voor de 25ste keer plaats en jij kan er, net als XITE, bij zijn. Niet als reguliere bezoeker, maar met een full Deluxe experience!

Dance Valley viert dit jaar haar 25ste editie. Dit doen ze natuurlijk op de meest spectaculaire manier ever. Zo is de legendarisch hitmachine David Guetta de absolute headliner van de mainstage en zijn er nog zeven andere stages met onder Kris Kross Amsterdam, Fedde le Grand en Bizzey. Dit feestje is er dus eentje die je zeker niet mag missen, en jij kan hierbij zijn met de Deluxe experience. Hierbij kan je chillen op het Deluxe–deck, hoef je niet meer in de lange rijen te staan voor je drankjes en heb je beste uitzicht op het hele festival! Get your camera ready, want de foto’s die jij kan maken zijn niet te evenaren.

Dit jaar kan je bij de XITE Stage helemaal losgaan op artiesten als Bizzey, Johnny 500 en Freddy Moreira! Vorig jaar deed XITE dit voor de eerste keer en it was legendary, dit jaar doen we dit gerust nog een keer. Deze mag je niet missen!

Naast de heerlijke optredens op de XITE stage, kan je dus niemand minder dan wereldster David Guetta checken op Dance Valley. Hij bracht hits uit als ‘Titanium’, ‘Stay’ en ‘Say My Name’ en wij kunnen niet wachten totdat hij deze zal draaien op Dance Valley!

Wil jij hierbij zijn? Beantwoord de onderstaande prijsvraag en wie weet geniet jij op 10 augustus van een Deluxe Dance Valley Experience! GO GO GO!

Meedoen met deze wedstrijd is niet meer mogelijk.