Kijk live, ga backstage, ontdek XITE of win prijzen
Win een all-in pakket voor Balaton Sound

Vijf dagen lang genieten van de meest toffe internationale artiesten aan het Hongaarse Balatonmeer, dat is Balaton Sound in een notendop. Op Balaton Sound check je artiesten als J-Balvin, G-eazy, Marshmello en many more! Wil jij dit absoluut niet missen, check dan snel hoe je kans maakt op een volledige reis naar Balaton Sound!

In samenwerking met Festival.Travel gaat XITE on tour naar onder andere Balaton Sound in Hongarije. De komende twee weken maak je kans op een all-in reis naar dit geweldige Hongaarse festival. Alles wordt geregeld en het enige wat jij hoeft te doen is intens genieten!

De Balaton Sound Express

De start van deze reis is al een groot feest want je vertrekt met de Balaton Sound Express naar Zamárdi, Hongarije. Vanaf het moment dat je de trein instapt is het een en al gezelligheid en kan de pret beginnen. De sfeer is geweldig en de toon voor de komende week is gelijk gezet. Van rustig chillen in jouw eigen coupé of keihard feesten in de bar, het kan allemaal.

Balaton Sound

Balaton Sound is een van de grootste open-air elektronische muziekfestivals van Europa! Het festival wordt al sinds 2007 georganiseerd en staat bekend om haar relaxte vibe. Deze vibe wordt mede veroorzaakt door de prachtige locatie aan het Balatonmeer. Relaxen, genieten en losgaan op de dansvloer gaan op Balaton Sound hand in hand.

Door de heerlijke en vooral erg diverse line-up is het gegarandeerd genieten. Je checkte onder andere Latin king J-Balvin, hiphopartiest G-eazy en elektronische DJ Marshmello op het festival. Daar houdt de pret nog niet op want ook DJ Snake, Rudimental, Sean Paul, The Chainsmokers, Tiësto en Jess Glynne zijn in Zamárdi terug te vinden.

Kans maken op deze all-in reis

Vanaf vandaag, 18 maart, maak je 2 weken kans op een all-in reis naar Balaton Sound. Spot op televisie de unieke code in de music videos van J. Balvin, vul de code en je gegevens in op xite.nl/win en maak kans op een unieke all-in trip naar Balaton Sound!

Extra kans maken? Volg ons op Facebook en Instagram en tag je buddy onder de winactie post!

 

Meedoen met deze wedstrijd is niet meer mogelijk.