Kijk live, ga backstage, ontdek XITE of win prijzen
Win een After VIP experience voor jou en je vriendinnen!

Vanaf donderdag 18 april kunnen we allemaal massaal naar de bioscoop voor de nieuwe film After. Deze rebelse en romantische film mag je absoluut niet missen en daarom maak je bij XITE kans op een exclusieve screening van After met je vriendinnen op zaterdag 20 april!

After

After is oorspronkelijk een boekenserie die is geschreven door de Amerikaanse Anna Todd. De boeken uit deze reeks gingen de afgelopen jaren als warme broodjes over de toonbank en het werd dan ook hoog tijd dat het verhaal over Tessa werd verfilmd.

In het kort gaat After over de brave Tessa (Josephine Langford) die haar vriend en overbezorgde moeder achterlaat om te gaan studeren. Tessa had haar toekomst helemaal uitgestippeld maar wanneer ze de mysterieuze Hardin Scott (Hero Fiennes Tiffin) ontmoet wordt dit plan helemaal overhoop gegooid. Hardin laat haar twijfelen aan alles wat ze dacht te weten over zichzelf en over het leven. Maar wat weet ze eigenlijk over het leven van Hardin?

De ultieme vriendinnendag  

Het wordt gegarandeerd zwijmelen bij het kijken van After en daarom is het natuurlijk de perfecte film voor de ultieme vriendinnendag voor jou en je girls. Een flinke bak popcorn, je favoriete drankje en natuurlijk al je vriendinnen bij elkaar. Say no more, wij regelen het!

Win win win

After en XITE verzorgen de ultieme vriendinnendag met een exclusieve screening van de film. Deze vindt plaats in Soho House Amsterdam en wordt alleen voor jou en je vriendinnen georganiseerd. Jullie worden op zaterdag 20 april om 11:30 opgevangen en voorzien van een drankje en popcorn. De intieme filmruimte staat voor jullie klaar en natuurlijk gaan jullie na de film naar huis met een toffe After goodiebag.

Doe snel mee aan de winactie en wie weet win jij deze exclusieve VIP experience voor jou en jouw vriendinnen.

Meedoen met deze wedstrijd is niet meer mogelijk.