Kijk live, ga backstage, ontdek XITE of win prijzen
Win tickets voor ADE Beats

Op vrijdag 19 oktober is het tijd voor ADE Beats. Tijdens deze conferentie nemen internationale- en nationale muziekprofessionals jou mee in de wereld van hiphop, bass en beats! Wil jij hierbij aanwezig zijn? Lees dan verder!

Altijd al willen weten hoe een goede beat wordt geproduceerd? Of wil je feedback op je zelfgemaakte nummer? Het kan tijdens ADE Beats! Een aantal sprekers die je hierbij kunnen helpen zijn London On Da Track en Leeroy van Zwart Licht. Ben je nieuwsgierig naar de toekomst van Nederlandse hiphop? Dan kan Rotjoch je daar alles over vertellen!

Wil je weten hoe je het als Nederlandse artiest kunt maken in het buitenland? Jack $hirak en Yung Felix nemen je mee op hun journey. Als je nieuwsgierig bent naar het ontstaan van de hiphop scene kun je een bezoek brengen aan Will Ashon. Deze man heeft een boek geschreven over het legendarische album ‘Enter The Wu-Tang: 36 Chambers’ en is dus een echte kenner. Een andere inspirerende spreker is Bruce Carbone. Bruce is een Amerikaanse hiphop talentscout en zal je alles vertellen over zijn werk en de veranderingen in de hiphopwereld. Tijdens deze conferentie krijg je dus een unieke kans om alles te weten te komen over je favoriete muziekgenre!

Ook zijn er gedurende de dag wedstrijden waar je je eigen beat of nummer kunt laten horen en waar natuurlijk prijzen mee zijn te winnen!
Doe mee met de prijsvraag en win tickets voor ADE Beats in de Melkweg!

Meer informatie over ADE Beats vind je hier.

Meedoen met deze wedstrijd is niet meer mogelijk.