Kijk live, ga backstage, ontdek XITE of win prijzen
Is Jai de ultieme Temptation Island verleider?

Hoe verleidt Jai een meisje, wat zou hij doen tijdens Temptation Island, en welke fan streelt zijn ego het meest? 😏 Check het in een nieuwe Who Knows Me Best!

In Who Knows Me Best gaan twee super fans de strijd met elkaar aan om erachter te komen wie zijn of haar favoriete artiest het beste kent. In deze aflevering is Jai de quizmaster.

Jozua Aaron Isaias, beter bekend als Jai Wowor, maakte als zanger deel uit van de boyband B-Brave.  De band kreeg veel bekendheid dankzij hun deelname en het behalen van de derde plek van het programma X Factor in 2013. Samen met de andere leden, Cassius Verbond, Dioni Jurado Gomez, Kaj van der Voort, en Samuel Leijten, scoorde Jai meerdere hits als “Als je van mij bent”, “One Night Stand” en “Onze Jongens (Gooi het op me)” als titelsong voor de gelijknamige film. Jai is momenteel bezig met het opstarten van zijn solocarrière en tekende onlangs een platencontract! Welke fan het weet het meeste over Jai? Kom erachter in de tweede aflevering van Who Knows Me Best!

FUN
FACTS