KIJK live, GA backstage of Check de XITE awards
Wie van de 3 Ponkers is altijd bloedgeil?!

XITE duikt onder de lakens met Ponkers in dit Vluggertje! Marthijn van Steinvoorn, Jesper Kleynen en Noah Zeeuw zijn de gasten van YouTube-kanaal Ponkers. Twee keer per week brengen de jongens een nieuwe video uit, waarin zij opdrachten uitvoeren in de formats #BLUF en #GEINIG.

Ook scoren ze muzikaal erg goed met parodieën van de grootste hits van het moment, zoals Energie van Ronnie Flex met meer dan een half miljoen views! Inmiddels heeft hun kanaal meer dan 400 duizend abonnees en zijn ze de eerste YouTubers in Vluggertje! De 3 jongens brengen veel tijd met elkaar door, maar hoe goed kennen zij elkaar eigenlijk? Weten zij van elkaar wat hun lievelingsstandje onder de lakens is? Ook spelen Noah, Jesper en Marthijn een potje Wie van de 3! Wie van Ponkers denk jij dat het beste kan rappen? Check in Vluggertje hoe goed de mannen van Ponkers elkaar kennen!

Elke donderdag stijgt de temperatuur op YouTube met het XITE Vluggertje! Leer jouw favoriete artiesten beter kennen en kom achter de gekste weetjes in een kort interview.

Welke artiesten wil jij écht terug zien in Vluggertje? Laat het ons weten via de comments op xite.nl/comments
Deze video staat op het officiële YouTube kanaal van XITE! Abonneer je nu: xite.nl/subscribe
Check alle video's van Vluggertje in de playlist op xite.nl/vluggertje

Load comments!

FUN
FACTS