Kijk live, ga backstage, ontdek XITE of win prijzen
The Partysquad over hun nieuwe album 'Nachtwacht' en Rapper Sjors

Wat vindt The Partysquad nou echt van Rapper Sjors? 😱 En wat is hun favoriete track van ‘Nachtwacht’? Kom het te weten in een nieuw Vluggertje!

The Partysquad, bestaande uit DJ Jerry Leembruggen en MC Ruben Fernhout, zijn niet meer weg te denken uit de Nederlandse muziekscene. In 2005 bracht het duo hun eerste single ‘Wat Wil Je Doen’ uit, die gebruikt werd als titelsong voor de Nederlandse comedy ‘Het Schnitzelparadijs’. Sindsdien heeft The Partysquad met de grootste nationale namen samengewerkt. Voor de Nederlandse film ‘Alibi’ maakte The Partysquad in 2008 de track ‘Stuk’ met Dio, Sef, Sjaak, en Reverse. The Partysquad produceert nog steeds hits aan de lopende band. Denk aan tracks als ‘Ik Ga Hard’ met Adje, Gers Pardoel, en Jayh,en ‘Helemaal Naar De Klote’ ft. Jayh, Sjaak, en Reverse. In 2018 komt The Partysquad weer keihard terug met een nieuw album genaamd ‘Nachtwacht’. The Partysquad bracht eerder al tracks uit van het album, waaronder ‘Plakken’ met DJ Moortje ft. Kempi, Adje en MC Pester, ‘C’est La Vie’ ft. Bizzey, Josylvio, Broertje, en Hansie, ‘ABC’ met Dyna ft. Dylan dos Santos, en ‘Klusjesman’ met Esko ft. Flow de Wolf, Woenzelaar en Willie Wartaal. Maar dit zijn niet de enige collabs die op ‘Nachtwacht’ te horen zijn. Zo heeft The Partysquad ook samengewerkt met Lil’ Kleine, Murda, Ali B, Sjaak, Jebroer, Yung Internet, Supergaande, en Stuk TV. Een echte must om te luisteren dus! In Vluggertje vertelt het duo tegen wie ze opkijken, wat de perfecte ingrediënten zijn voor een feestje, en op welke track ze het meest trots zijn.

Check de videoclip ‘Klusjesman’ van The Partysquad hier: https://youtu.be/sSdZAmS9tE8.

Welke artiesten wil jij écht terug zien in Vluggertje? Laat het weten in de comments.  

Elke week stijgt de temperatuur op YouTube met het XITE Vluggertje! Leer jouw favoriete artiesten beter kennen en kom achter de gekste weetjes in een kort interview.

Deze video staat op het officiële YouTube kanaal van XITE! Abonneer je nu http://xite.nl/subscribe.
Check alle video's van Vluggertje in de playlist op www.xite.nl/vluggertje.

FUN
FACTS