Kijk live, ga backstage, ontdek XITE of win prijzen
Kevin over zijn raarste gewoonte en favoriete rapper

Wie vindt Kevin de beste rapper, wat is zijn raarste gewoonte, en wat zijn grootste droom? ? Kom erachter in een nieuw Vluggertje!

Kevin de Gier, als artiest bekend als Kevin, is een Rotterdamse rapper. Zijn focus lag vroeger voornamelijk op voetballen, zo speelde hij onder andere bij de Rotterdamse club Excelsior. Door het contact met Jairzinho kwam Kevin uiteindelijk bij het platenlabel Rotterdam Airlines terecht, waarna hij besloot zich volledig met muziek bezig te houden. En niet geheel zonder succes! Kevin heeft al aardig wat tracks op zijn naam staan. Zo had hij een YouTube hit met 'Op de Block' met Emms, en werkte hij al samen met Jairzinho, Josylvio en Sevn Alias. Recent bracht hij de nummers 'Niet Alleen' uit met Emms, en 'Beetje Moe' met niemand minder dan Lil Kleine en Chivv. Ook brengt hij zijn debuutalbum 'Lente' uit! Wij zijn benieuwd wat we allemaal nog van Kevin gaan horen! Kom meer over deze man te weten in een nieuw Vluggertje!

Check Kevins nieuwe clip 'Beetje Moe' hier.

Welke artiesten wil jij écht terug zien in Vluggertje? Laat het weten in de comments.  

Elke week stijgt de temperatuur op YouTube met het XITE Vluggertje! Leer jouw favoriete artiesten beter kennen en kom achter de gekste weetjes in een kort interview.

Deze video staat op het officiële YouTube kanaal van XITE! Abonneer je nu http://xite.nl/subscribe.
Check alle video's van Vluggertje in de playlist op www.xite.nl/vluggertje.

 

FUN
FACTS