Kijk live, ga backstage, ontdek XITE of win prijzen
Maak jouw feestdagen compleet met XITE!

De koude wintermaanden zijn in volle gang en dan wil je natuurlijk maar één ding: non stop lekkere muziekvideo’s en kerstmuziek op je TV. XITE zorgt ervoor dat jij de hele maand december niks tekort komt en heeft de meest gezellige en hartverwarmende muziekvideo programma's voor je klaarstaan.


Benieuwd waar jij XITE kan vinden? Klik hier voor het volledige zenderoverzicht.

Winter Vibes
Stel je een ijskoude zaterdagmiddag voor, waarbij je lekker op de bank ploft of spelletjes speelt met je vrienden of familie. Je zou bijna denken dat dit al perfect is, maar het kan nóg beter, namelijk met Winter Vibes op XITE. Wij houden je dit koude seizoen namelijk graag warm met op iedere zaterdagmiddag van 14:00 tot 16:00 de meest sfeervolle clips ever. Geloof ons, dit maakt je zaterdag pas écht compleet.

Best of … top 20
We hebben er al aardig wat decennia opzitten, dus tijd om deze even in de spotlights te zetten. Daarom bekijk je iedere zaterdag vanaf 16:00 een top 20 van een bepaald decennium op XITE. In deze top 20 uitzendingen gaan we het beste van de 80s, 90s, 00s en 10s langs. We starten op zaterdag 7 december met de Best of 80s top 20, de week erna staan we klaar met de Best of 90s top 20, op 21 december check je de lekkerste hits uit de zeroes in de Best of 00s top 20 en we eindigen met op 28 december de beste hits uit het afgelopen decennium in de Best of 10s top 20. 

R&B Feels Christmas Special
Een hele special gewijd aan R&B kerstnummers. Op zaterdag 22 december check jij vanaf 21:00 een portie R&B kerst classics waar je u tegen zegt om helemaal in de Christmas stemming te komen  

Christmas top 20
Uiteraard kan een portie kerstmuziek niet ontbreken op kerstavond. XITE heeft voor deze speciale avond de twintig lekkerste kerstnummers op een rijtje gezet in de Christmas top 20. Of je nou aan een heerlijk diner zit of je jouw cadeaus alvast aan het uitpakken bent, met deze top 20 heb jij gegarandeerd een kerstavond voor in de boeken! Dinsdag 24 december om 20:00 op XITE! ?

Kerstdagen
Jingle your bells, want tijdens de kerst staat XITE helemaal in het teken van - hoe kan het ook anders - kerstmuziek. Op 25 en 26 december geniet jij van de fijnste kerst muziekvideo’s op XITE om jouw kerst compleet te maken. 

Best of 2019 top 20
2019, een jaar waarin er weer enorm veel heerlijke muziek is uitgebracht. Er zijn zoveel grote hits geweest dat we ons kunnen voorstellen dat je het allemaal even niet meer weet. Geen zorgen want XITE helpt je er graag bij, samen frissen we je geheugen op en blikken we terug op de grootste en beste hits van 2019! Op 27 december bekijk je vanaf 19:00 de Best of 2019 top 20 op XITE.

Oudejaarsavond
Natuurlijk ga je met XITE knallend het nieuwe jaar in! Met oudejaarsavond tel je vanaf 20:00 af met de meest feestelijke videoclips ever. 2020, bring it on!

Hangover Cures
Oeff, de welbekende kater op 1 januari...Gelukkig hoef je deze dag niet van de bank af te komen, want wij vermaken je van 10 tot 18 met de fijnste hangover hits tijdens Hangover Cures. 

FUN
FACTS