Kijk live, ga backstage, ontdek XITE of win prijzen
Dit is de nieuwe XITE programmering

De programmering op de XITE TV zender is vernieuwd! Met een uitgebreid aanbod van nieuwe programma's en verfrissende genres hebben wij voor ieder wat wils. Zo staat de maandagavond in het teken van het verrassende indie genre, is woensdag dé avond voor rock - en metalheads en kijk je op de vrijdag naar latin en reggaeton. Scroll gauw naar beneden voor het volledige overzicht!

Maandag
Op maandag beginnen we de week met de meest onvergetelijke hits uit de jaren ‘80, om 20:00 tijdens 80s Flashback. Duik daarna samen met XITE in de wereld van indie tijdens Indie Wave om 22:00 en sluit vanaf 23:00 af met de beste hits en klassiekers in All Night.

Dinsdag
Op de dinsdagavond gaan we terug naar de 90's in 90's Throwback! Terug naar de tijd van scrunchies, flip phones en artiesten als Nirvana en Spice Girls. Later op de avond gooien we het roer om, want vanaf 22:00 zie je de vetste hip-hop en rap van eigen bodem in Rap NL. Net zoals maandag sluiten we de dinsdag om 23:00 af met de beste hits en klassiekers in All Night.

Woensdag
Woensdag gaan we terug naar de jaren 00. In 00s Heroes om 20:00 zie je de muziekvideo’s die de 00s legendarisch maakte. Met Rock On om 22:00 doet XITE een muzikaal uitstapje naar de tofste rock & alternatieve releases. Tijdens Metal Madness om 23:00 doen we er nog een schepje bovenop met de hardste metal video’s. Rock en metal fans opgelet! De woensdagavond op XITE is perfect voor jou!

Donderdag
It’s Throwback Thursday! Vanaf 20:30 zie je een mix van memorable muziekvideo’s uit verschillende decennia. Om 23:00 duiken we iedere week een specifiek jaartal in tijdens Het jaar is.

Vrijdag
Geef een kickstart aan je weekend met XITE! Met Siempre Latino om 20:30 warm je jezelf op met de populairste latin en reggaeton hits. Tijdens Pre-Party om 21:30 kom je in de juiste stemming voor ieder feestje. Heb je nog energie over? Dan zien we je tijdens All Out Dance om 23:00 op XITE, met daarin een selectie van de nieuwste dance hits.

Zaterdag
De zaterdagavond begin je om 17:30 met het beste van eigen bodem door de jaren heen in Nederpop. Groot fan van karaoke? Maak je klaar voor de heerlijkste meezingers in Sing-Along Saturday om 20:00. Vanaf 21:00 kan het feest echt beginnen met een mix van energieke en uplifting video’s tijdens Huisfeestje. Trek het feestje door met de grootste hits van dit moment in Party Time, vanaf 22:00 op XITE.

Zondag
Support your local! In Local Heroes om 13:00 zie je een selectie van de grootste Nederlandse artiesten van dit moment. Om 17:30 is het tijd voor een mix van de nieuwste countrypop in Country Today. Vanaf 20:00 uur duiken we in de wereld van R&B. Zo zie je om 20:00 de nieuwste R&B muziekvideo’s van dit moment in R&B Feels en ga je vanaf 21:00 uur terug in de tijd met R&B Classics. Sluit je zondag af met rustgevende akoestische popmuziek in Laidback Acoustic om 22:00, of ga terug naar de jaren 60 en 70 met 60's & 70's Groove vanaf 23:00.

 


XITE is bij vrijwel alle kabelaanbieders te vinden. Staat jouw provider er niet bij? Klik hier voor het complete zenderoverzicht.

FUN
FACTS