Kijk live, ga backstage, ontdek XITE of win prijzen
Ms Lauryn Hill - 'Doo-Wop (That Thing)'

Lauryn Hill brengt ons met haar ‘Doo-Wop’ naar een typische Block Party in Manhattan New York. Net zoals iedereen in de videoclip, kunnen wij ook niet stil blijven staan als we dit nummer horen!

In de video laat Lauryn Hill het verleden en het heden van toen zien. Zo laat ze zien dat er meer vrijheid is gekomen is dan vroeger, maar ook dat deze vrijheid uit de hand kan lopen. Daarom is de main message van de video dat vrouwen respect voor zichzelf moeten hebben as Lauryn says: ‘Don't be a hard rock when you really are a gem. Baby girl, respect is just a minimum’. Maar ook voor de mannen heeft Lauryn nog een berichtje ‘stop acting like boys and be men’. Desondanks zegt ze zelf al ‘Lauryn is only human’, en mensen maken ook fouten.

Met maar 23 lentes jong bracht Lauryn Hill haar eerste en enige soloalbum ooit uit, ‘The Miseducation of Lauryn Hill’ bracht haar maar liefsts vijf Grammy’s. Dat deze alleskunner inmiddels al 43 is weerhoudt niemand ervan om nog steeds elk weekend ‘Some girls are only about that thing, that thing, that thing’ keihard mee te zingen in de club!

 

FUN
FACTS