Kijk live, ga backstage, ontdek XITE of win prijzen
Mario - 'Let Me Love You'

Misschien heb jij deze hit nog meegemaakt als de ultieme schuifeltrack op jouw allereerste schoolfeest! Deze zwoele klassieker bestaat inmiddels alweer 14 jaar en wij weten bijna zeker dat er ook bij jou allerlei zoetsappige (tiener) herinneringen naar boven zullen komen drijven bij het horen van de allereerste tunes! Ben jij ready voor een heerlijke flashback met ‘Let Me Love You’ van Mario?

Als 15-jarig jochie brak Mario door met de track ‘Just A Friend.’ Gehuld in zachte flanellen tracksuits pakte hij de wereld in met zijn donkere ogen, gouden jongensstem en slicke moves. Vier jaar later kwam hij goed opgedroogd en met een strakke kaaklijn terug met zijn nummer 1-hit ‘Let me love you. Zijn boy-ish imago was hij hiermee in één klap kwijt.

Hij hield er niet alleen hordes vrouwen aan over die voor hem in katzwijm lagen, maar ook een hele rits aan prijzen. Voor ‘Let Me Love You’ won hij de Billboard Music Award voor Top R&B Song, een Billboard Music Award voor de beste single en de Airplay Track Van Het Jaar Award.

Wat wij eraan overhielden zijn natuurlijk onvergetelijke schuifelmomentjes, flashbacks naar je allereerste vriendje/vriendinnetje en andere mierzoete memories. Weet jij precies waar wij het over hebben? Klik dan snel op play en laat die flashbacks maar komen!

FUN
FACTS