Kijk live, ga backstage, ontdek XITE of win prijzen
Destiny's Child - 'Survivor'

Survivor is 17 jaar geleden uitgebracht... feel old yet? De track is afkomstig van het legendary derde Destiny’s Child album. Het album bracht de groep maar liefst drie Grammy nominaties op, namelijk voor beste R&B groep, beste R&B album en beste R&B song.

De track is geïnspireerd op het Amerikaanse tv programma ‘Survivor’, waar mensen proberen te overleven op een eiland en uiteindelijk weggestemd worden. Een soort Expeditie Robinson eigenlijk. De girlband bestond vroeger uit vijf meiden, maar door verschillende redenen vertrokken er twee. Hierdoor begon de paparazzi de girlband te vergelijken met het tv programma, ouch. Queen Bey was het hier uiteraard niet mee eens en schreef uit frustratie deze song!

Wat we hebben geleerd van het nummer? Niet opgeven en blijven doorknallen! Ook de video is compleet in Survivor-thema, bekijk het hieronder!

Op 29 november vindt compleet in ‘Survivor’ thema de Music Video Party van XITE plaats in Artis. Wil jij weten hoe dit er aan toe gaat? Houd XITE in de gaten op onze socials!

FUN
FACTS