Kijk live, ga backstage, ontdek XITE of win prijzen
Rob Black is het gelukkigst wanneer iedereen geniet

Rob’s talent komt tot leven door zijn passie voor muziek

De passie druipt van zijn gezicht wanneer hij de crowd weet te hypen. “Wat mij beweegt is muziek... Ik word het allergelukkigst als ik iedereen zie genieten!” vertelt hij met een grote lach.

Rob maakt muziek om zichzelf te uiten, maar waar word JIJ het allergelukkigst van? Wat is jouw grote passie? Waar gaat jouw hart sneller van kloppen?

Deel net als Rob Black van Girls Love DJs jouw passie met de wereld en overtuig ons van jouw talent. Laat met een fonkelende foto of video zien waar jouw passie ligt en wat het vuurtje in jouw hart aanwakkert.

Pak dat podium!
Deel jouw passie met de wereld en pak dat podium! #ShareWhatMovesYou! Inspireer de wereld net als Girls Love DJs en Lotte met jouw talent.

Wat jouw passie ook is… Met deze twee unieke prijzen kun je jouw dromen een flinke boost geven:

  • Een slick videoportret over jouw passie
    Als een foto meer zegt dan duizend woorden, wat kun je dan wel niet met een superstrak videoportret over jou en jouw talent? Wij voorzien je van het tofste visuele visitekaartje ooit, waarmee jij de wereld kunt gaan veroveren! Wij zorgen er persoonlijk voor dat jouw talent het podium en de views krijgt die het verdient, door jouw videoportret te verspreiden via de XITE kanalen.
  • Een investering in jouw unieke talent
    Wij geven wij jou ook nog een extra financieel duwtje in de rug, om jou op weg te helpen om net als Rob en Lotte jouw dromen na te kunnen streven.

Zo doe je mee
Win een podium voor jouw passie en doe mee door deze 6 stappen te volgen:

1. Betover ons met jouw talent. Inspireer en overtuig ons met een spetterende foto/video van jouw passie en win! Ben jij dus de beste cocktailshaker ooit, heb jij magistrale dansmoves, kan Ed Sheeran bij jou in de songwriting leer gaan of heb jij een ander talent? #ShareWhatMovesYou en win!

2. Upload dit lekkere stukje content op Facebook of Instagram en rock die hashtag: #ShareWhatMovesYou om kans te maken om te winnen.

3. Gebruik je liever Instagram Stories? Upload je content met #ShareWhatMovesYou en @xitenl

4. Houd je jouw talent liever nog even tussen ons? Stuur een mail met jouw foto, video of verhaal naar sharewhatmovesyou@xite.com

5. Raak ons met jouw talent en wie weet word jij geselecteerd!

6. EMBRACE YOUR TALENT!

Lees hier de algemene voorwaarden

FUN
FACTS