Kijk live, ga backstage, ontdek XITE of win prijzen
Rob Black en danseres Lotte over geloven in je passie

DJ Rob Black en danseres Lotte Schouten zijn beiden hartstikke succesvol in hun eigen vakgebied. Inmiddels lijkt hun succes de normaalste zaak van de wereld, maar wat zorgde ervoor dat ze hun dromen waar konden maken?

‘Gewoon’ doen waar je hart vol van is? Zoals je zelf waarschijnlijk weet klinkt dit veel makkelijker dan het daadwerkelijk is. Natuurlijk zitten er aan iedere grote droom oogjes en haken, maar dit betekent niet dat je jouw passie niet zou kunnen nastreven.

Passie maakt het verschil
DJ Rob Black van Girls Love DJs en danseres Lotte streefden hun dromen na. Dit bracht ze precies bij het punt waar ze nu zijn. Zonder hun passie zou dit nooit gelukt zijn! Het is durven geloven in jezelf en in je dromen wanneer niemand anders dat doet.

Hun drive is wat het grote verschil heeft gemaakt. Om jou ook de kans te geven om je dromen na te streven helpen wij jou graag een handje op weg.


Pak dat podium!

Wil jij net als Lotte de sterren van de hemel dansen op de mooiste podiums, net als Rob Black achter de draaitafels staan bij alle grote festivals, of wil jij de wereld verrassen met een ander uniek talent?

#ShareWhatMovesYou! Inspireer de wereld net als Rob Black en Lotte met jouw talent en pak dat podium.

What’s in it to win it
Wat jouw passie ook is… Met deze twee unieke prijzen kun je jouw dromen een flinke boost geven:

  • Een slick videoportret over jouw passie
    Als een foto meer zegt dan duizend woorden, wat kun je dan wel niet met een superstrak videoportret over jou en jouw talent? Wij voorzien je van het tofste visuele visitekaartje ooit, waarmee jij de wereld kunt gaan veroveren! Wij zorgen er persoonlijk voor dat jouw talent het podium en de views krijgt die het verdient, door jouw videoportret te verspreiden via de XITE kanalen.

  • Een investering in jouw unieke talent
    Wij geven wij jou ook nog een extra financieel duwtje in de rug, om jou op weg te helpen om net als Rob Black en Lotte jouw dromen na te kunnen streven.


 

Zo doe je mee
Win een podium voor jouw passie en doe mee door deze 6 stappen te volgen:

1. Betover ons met jouw talent. Inspireer en overtuig ons met een spetterende foto/video van jouw passie en win!
Ben jij dus de beste cocktailshaker ooit, heb jij magistrale dansmoves, kan Ed Sheeran bij jou in de songwriting leer gaan of heb jij een ander talent? #ShareWhatMovesYou en win!

2. Upload dit lekkere stukje content op Facebook of Instagram en rock die hashtag: #ShareWhatMovesYou om kans te maken om te winnen.

3. Gebruik je liever Instagram Stories? Upload je content met #ShareWhatMovesYou en @xitenl

4. Houd je jouw talent liever nog even tussen ons? Stuur een mail met jouw foto, video of verhaal naar sharewhatmovesyou@xite.com

5. Raak ons met jouw talent en wie weet word jij geselecteerd!

6. EMBRACE YOUR TALENT!


Lees hier de algemene voorwaarden

FUN
FACTS