Kijk live, ga backstage, ontdek XITE of win prijzen
Fresh nieuw talent Bryan: “Rap is alles voor mij!”

Bryan heeft een drive waar je ‘u’ tegen zegt en rapskills waar je stil van wordt. De woorden virtuoos deed mee met de #ShareWhatMovesYou campagne en verraste ons met zijn vlijmscherpe zinnen. Wij schoten een inspirerend portret over deze jonge rapper.

Waar een wil is, is een weg. Bryan boekte al een paar keer met zijn beste vriend spontaan een ticket naar New York. Niet persé omdat hij er boekingen had staan, maar puur om te laten zien wat hij in huis heeft.

Terwijl zijn beste vriend overdag als professioneel boxer rake klappen uitdeelde in de gym, sloeg Bryan in de avonden iedereen vocaal in elkaar.

“Het is een kwestie van de ballen hebben om ergens binnen te lopen en te vragen of je mag optreden. Als je niet goed genoeg bent wordt je uitgejouwd. Geloof mij maar, dan zorg je er wel voor dat je je mannetje staat op het podium!"

Op de bonnefooi vertrekken naar de Big Apple met niets meer op zak dan een retourtje Amsterdam en je ruwe talent... Dat moet wel passie zijn! Dat Bryan leeft voor het rappen blijkt ook uit zijn woorden wanneer we hem vragen naar wat zijn drijfveren en inspiratiebronnen zijn.

“Ik maak muziek voor degenen die het dichtst bij mij staan en voor de mensen die er niet meer zijn. Ik houd het altijd dicht bij mezelf en schrijf simpelweg over de dingen die ik meemaak, de dingen waar ik mee struggle en de doelen die ik wil bereiken. Rap is alles voor mij. Ik sta ermee op en ik ga ermee naar bed.”

Met een onnavolgbare drive, een paar lekkere tunes op Spotify en nog een hele rits nog niet uitgebrachte tracks op de plank, heeft Bryan alles in huis om het te maken. Daarom geven wij hem samen met Bacardi een extra zetje in de goede richting met een fraai portret en een investering in zijn raptalent!

Verdient jouw passie het ook om gezien te worden door de wereld? Deel jouw unieke talent dan met #sharewhatmovesyou en verras iedereen met jouw talent!

FUN
FACTS