Kijk live, ga backstage, ontdek XITE of win prijzen
Durf jij jouw talent te delen met de wereld?

Omarm je talent en geef je passie een uniek podium!

Wat beweegt jou? Waar gaat jouw hart sneller van kloppen? Wat is jouw passie? Bij Lotte is dat zonder twijfel dans. Je hebt haar misschien wel de sterren van de hemel zien dansen in So You Think You Can Dance. Deze powerchick jaagt vol passie haar dromen achterna.

Met passie kun je heel veel kunt bereiken. Lotte is daar het perfecte voorbeeld van! Maar wie zegt dat jij niet nét zo’n bron van inspiratie bent? Deel jouw talent, laat zien waar jij voor leeft en overtuig ons en vele anderen!

What’s in it to win it
Durf jij het aan om jouw talent te delen met de wereld? Dan maak jij kans op:

  • Een slick videoportret over jouw passie
    Als een foto meer zegt dan duizend woorden, wat kun je dan wel niet met een superstrak videoportret over jou en jouw talent? Wij voorzien je van het tofste visuele visitekaartje ooit, waarmee jij de wereld kunt gaan veroveren! Wij zorgen er persoonlijk voor dat jouw talent het podium en de views krijgt die het verdient, door jouw videoportret te verspreiden via de XITE kanalen.
  • Een investering in jouw unieke talent
    Wij geven wij jou ook nog een extra financieel duwtje in de rug, om jou op weg te helpen om net als Rob en Lotte jouw dromen na te kunnen streven.

Zo doe je mee
Win een podium voor jouw passie en doe mee door deze 6 stappen te volgen:

1. Betover ons met jouw talent. Inspireer en overtuig ons met een spetterende foto/video van jouw passie en win!
Ben jij dus de beste cocktailshaker ooit, heb jij magistrale dansmoves, kan Ed Sheeran bij jou in de songwriting leer gaan of heb jij een ander talent? #ShareWhatMovesYou en win!

2. Upload dit lekkere stukje content op Facebook of Instagram en rock die hashtag: #ShareWhatMovesYou om kans te maken om te winnen.

3. Gebruik je liever Instagram Stories? Upload je content met #ShareWhatMovesYou en @xitenl

4. Houd je jouw talent liever nog even tussen ons? Stuur een mail met jouw foto, video of verhaal naar sharewhatmovesyou@xite.com

5. Overtuig ons met jouw talent en wie weet word jij geselecteerd!

6. EMBRACE YOUR TALENT!

Lees hier de algemene voorwaarden.

FUN
FACTS