Kijk live, ga backstage, ontdek XITE of win prijzen
XITE tipt: nieuwe namen op We Are Electric!

Van 6 tot 8 juli gaat het helemaal los in de Velderse Bossen. Met artiesten als Martin Garrix, Mura Masa en De Jeugd Van Tegenwoordig gaat het dak eraf. En vandaag zijn er zelfs nieuwe hiphop namen aan de line-up toegevoegd! Zo komen onder andere ook Bokoesam, Jacin Trill, Sef en Yung Nnelg het feestje onvergetelijk maken! Hieronder de artiesten die je zeker niet mag missen!

Martin GarrixDeze pas 21 jaar jonge DJ werd vorig jaar wederom tot beste DJ van het jaar verkozen. Dit talent van Nederlandse bodem mag je niet missen op WAE. Partytime gegarandeerd!

PS: Dit wordt zijn enige festival show in Nederland deze zomer!

Mura MasaDeze Britse jongeman brengt positieve vibes met zijn beats en vrolijke melodieën! Hij is een fenomeen op het podium waardoor jij zijn live-optreden niet wil missen!

Jacin TrillJacin Trill verovert Nederland met zijn vlotte lines, charme en diepe beats. Mis hem niet! Meer weten over deze charmeur? Check XITE’s interview met hem hier!

De Jeugd Van TegenwoordigZe staan niet voor niets al meer dan 10 jaar op het podium! Want wat een performers zijn Vieze Fur, Willie Wartaal, Faberyayo en Bas Bron! Met hen gaat het dak eraf!  

Paul KalkbrennerEven geen energie? Ga dan naar deze Duitse DJ! Met zijn energieke techno beats weet hij iedereen aan het dansen te krijgen!


Voor de complete line-up ga je naar: We Are Electric!

FUN
FACTS