Kijk live, ga backstage, ontdek XITE of win prijzen
XITE tipt: Amsterdam Dance Event

Whoop! De herfst is begonnen en oktober staat voor de deur. Dat kan maar één ding betekenen: het is alweer bijna tijd voor het Amsterdam Dance Event! Van 16 t/m 20 oktober is Amsterdam de place to be als het gaat om dancemuziek. Waarom dit event een must is om naartoe te gaan? Wij hebben de highlights, die de stad zullen laten trillen op zijn grondvesten, voor je verzameld!

Amsterdam Music Festival
Een jaarlijks terugkerend evenement: het Amsterdam Music Festival! Dit evenement vindt op 19 oktober plaats in de Johan Cruijff Arena en heeft ieder jaar een line-up waar je u tegen zegt. Armin van Buuren, Alesso, Tiësto, Jonas Blue, Coone, Don Diablo en David Guetta zullen dit jaar zorgen voor een spectaculaire show in een hele toffe locatie! Tijdens dit evenement wordt ook ieder jaar de nummer 1 DJ van de wereld gekozen, die hierna vaak ook nog even een paar lekkere tracks voor je draait. Get ready to party! 

Martin Garrix
Onze eigen Martin Garrix zal dit jaar terugkeren naar RAI Amsterdam voor een All Ages en 18+ show tijdens Amsterdam Dance Event. Op 19 en 20 oktober zal Garrix ervoor zorgen dat jij geen minuut stilstaat. Met een compleet nieuwe productie (inclusief flashy visuals) is Garrix klaar om samen met jou een onvergetelijke avond te beleven!

Bizzey In De Club
Na een uitverkochte Bizzey In De Club ADE editie in 2018 staat Bizzey dit keer in AIR Amsterdam voor een nacht die je niet mag missen. Op woensdag 16 oktober zal hij met hits als ‘Traag’, ‘Ja’ en ‘Ze Willen Mee’ de hele club op z’n kop zetten. Een echte must voor alle hiphopfans onder ons!

Our Story – 15 Years Tomorrowland
Tomorrowland viert dit jaar haar 15e jubileum. Voor de eerste keer op ADE neemt het festival twee dagen lang de Ziggo Dome over op 17 en 18 oktober. Onder andere Afrojack, Armin van Buuren, Dimitri Vegas & Like Mike, Tiësto en Steve Aoki zullen ervoor zorgen dat jij alle Tomorrowland classics tijdens deze show voorbij hoort komen.

We Are The Future 
Op 20 oktober keert We Are The Future terug in AFAS Live met een editie die bigger, better & grootser dan ooit wordt. Met artiesten als Lil Kleine, Ronnie Flex, Snelle, Tabitha en Kriss Kross Amsterdam wordt dit een avond voor in de boeken! 

Al helemaal in de party stemming? Wij in ieder geval wel. See you on the dancefloor! 
 

FUN
FACTS