Kijk live, ga backstage, ontdek XITE of win prijzen
XITE’s Holiday Special

Kunnen de feestdagen voor jou niet vroeg genoeg beginnen? Sta je nu al stiekem mee te blèren met ‘All I Want For Christmas’ van Mariah Carey? No shame in this game, want ook bij ons is het vanaf 1 december raak. Maak jouw december compleet met de lekkerste holiday hits op XITE.

XITE TV
Tijdens kerstavond mogen de allerfijnste kerst klassiekers natuurlijk niet ontbreken. Daarom hebben wij de gezelligste kersthits op een rijtje gezet in de Christmas top 20. Kruip onder een dekentje en warm jezelf op voor de feestdagen. Dinsdag 24 december om 20u op XITE! ?

Jingle your bells, want tijdens de kerstdagen staat XITE helemaal in het teken van - hoe kan het ook anders - kerstmuziek. Op 25 en 26 december geniet jij onbeperkt van de lekkerste kerst muziekvideo’s. Tune na het kerstontbijt in, zet de verwarming aan en beloof jezelf dat je niet meer van die bank af komt. Waarom zou je? Het is kerst!

Benieuwd waar jij XITE kan vinden? Klik hier voor het volledige zenderoverzicht.

XITE interactieve app
Op onze interactieve app staat er voor alle liefhebbers van Kerst vanaf 1 december XITE XMAS klaar. In dit channel zie je old time Christmas classics van vroeger, maar ook de gezellige kersthits van nu. De interactieve XITE app is alleen beschikbaar voor klanten van Ziggo met een Mediabox XL of een Mediabox Next.

XITE Music
Hartverwarmende kersthits? Check! Via Ziggo Digitale Radio op je tv beluister je via XITE Music naar Holiday Special op kanaal 901. Benieuwd of jij gebruik kan maken van XITE Music? In dit artikel hebben we alles voor je samengevat.

 

FUN
FACTS