Kijk live, ga backstage, ontdek XITE of win prijzen
XITE guide je door het festivalseizoen!

Maak je klaar voor het festivalseizoen met XITE! De hele zomer lang vind je hier de beste muziek uit de line-up van meer dan 10 festivals. Ook nemen we je mee naar de vetste festivals!

Zin in een zomer vol festivals? Dan zit je goed bij XITE. Wij bereiden je voor op Pinkpop, Oh My! Festival, We Are Electric, WOO HAH!, Tomorrowland, Milkshake Festival, Solar Weekend, Appelsap, Lowlands en Encore Festival met de XITE Festival Pre-Party
 

In de Festival Pre-Party zie je de beste clips van verschillende must-see festivalacts. Elke week staat de pre-party weer in het teken van een ander festival. Check het op je TV op XITE, elke donderdag vanaf 19:00! Of gewoon via de livestream.

Als je XITE via Ziggo kijkt met de Mediabox XL, kun je ook naar het Festival channel gaan. Daar vind je 24/7 de beste festivalacts. Je hoeft daarvoor alleen naar kanaal 25 te gaan en met je afstandsbediening op het pijltje omlaag te klikken.

En wil je echt helemaal niets missen van het festivalseizoen? Houd dan onze Festivalpagina in de gaten voor de laatste updates over de grootste festivals. Daarnaast komt er ook weer een supervette festivalserie aan op YouTube. Abonneer nu alvast, zodat je het sowieso niet mist. In the meantime kun je ook onze reports van vorig jaar checken..

Vergeet ook niet XITE te volgen op Instagram. Hier showen we wekelijks de leukste festival stories backstage en zie je alle hoogtepunten. 

FUN
FACTS