Kijk live, ga backstage, ontdek XITE of win prijzen
Win tickets voor Rolling Loud in Rotterdam Ahoy!

Hiphop liefhebbers opgelet! Op 30 juni en 1 juli vindt hiphopfestival Rolling Loud plaats in Rotterdam Ahoy, en jij kan daarbij zijn!

Over Rolling Loud
Rolling Loud is een van de grootste hiphopfestivals ter wereld. Het festival werd voor het eerst gehouden in 2015 in de Amerikaanse stad Miami en is sindsdien uitgebreid naar locaties over de hele wereld, waaronder Los Angeles, Portugal en Australië. Dit jaar, in Nederland, zal Rotterdam Ahoy voor twee dagen omgetoverd worden tot een waar hiphop walhalla!

 

Indrukwekkende line-up
Het festival staat bekend om de indrukwekkende acts die ieder jaar duizenden fans trekken van over de hele wereld. Dat geldt ook voor de line-up van Rolling Loud Rotterdam boordevol met internationale sterren (o.a. Kendrick Lamar, Travis Scott en Central Cee) en de beste Nederlandse artiesten (o.a. SFB, ADF Family en Lijpe).

 

Maak kans op tickets voor jou en een vriend(in)!
Doe mee aan de winactie en wie weet ga jij los op het grootste hiphop festival van Nederland! Wat moet je hiervoor doen? Volg @xitenl op Instagram, like de winactie post en laat een comment achter met wie je naar het festival wil.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door XITE (@xitenl)

 

Bekijk de algemene voorwaarden hier. Rolling Loud Rotterdam is een 16+ festival.

 

Bereid je voor op Rolling Loud Rotterdam
Bereid je samen met XITE voor op Rolling Loud Rotterdam en check muziekvideo’s van de artiesten uit de festival line-up in het Rolling Loud Rotterdam kanaal in de interactieve tv app van XITE.  De XITE tv app is beschikbaar voor Ziggo klanten (Mediabox Next en Mediabox XL), KPN (Interactieve TV), Amazon Fire TV en Samsung TV. Ben jij geen klant bij deze providers? Geen probleem! Iedere dinsdag kijk je van 22:00 tot 23:00 uur naar Rap NL op de XITE tv zender.

XITE is bij vrijwel alle kabelaanbieders te vinden. Klik hier voor het complete overzicht.
FUN
FACTS