Kijk live, ga backstage, ontdek XITE of win prijzen
Vier de feestdagen met XITE!

Kerst staat natuurlijk centraal om lekker eten, familie en vrienden, maar wat ontbreekt nog in dit lijstje? Muziekvideo’s natuurlijk! XITE wil jou de leukste feestdagen bezorgen gevuld met de populairste music videos. Tussen het kerstdiner door, voor het uitgaan op tweede kerstdag of om lekker op uit te buiken kijk je naar de lekkerste kerstprogrammering op XITE.

Klik hier om te checken op welke zender jij XITE kan bekijken!

Christmas Top 5
Elke dag om 17u check je de vijf gezelligste music videos compleet in kerstthema om je alvast voor te bereiden op de feestdagen. Als je hier niet warm van wordt, weten wij het ook niet meer!

Christmas top 20
Zijn vijf nummers voor jou nog lang niet genoeg?! De Kerst Top 20 voldoet aan al je wensen! Op zaterdag 22 december (16:00) en maandag 24 december (15:00 & 20:00) zing jij mee met de twintig populairste kersthits en ben jij helemaal opgewarmd voor de feestdagen.

Best Of The Century
Justin Bieber werd ontdekt met ‘Baby’, Pharrel ging viral met ‘Happy’ en wat gebeurde er nog meer in de 21e eeuw? Find out in Best Of The Century op eerste en tweede kerstdag. Misschien zie je jezelf wel langskomen terwijl je jouw favoriete video presenteert op XITE!

Happy Holidays
Naast Best Of The Century kijk je op eerste en tweede kerstdag naar Happy Holidays! Tijd over tussen het driegangendiner of uitbuiken na het eten? XITE to the rescue!

Best Of 2018
Tijdens Best Of 2018 tellen we af naar het nieuwe jaar met de populairste artiesten van 2018! Van 27 tot en met 31 december check je de beste music video’s in de categorieën: pop, dutch, breakthroughs, comeback, most liked, rock, r&b, visual effects, singer-songwriter, ballads, latin, rising artists, collabs, summer hits, hiphop, dance, kickstarts, most played en party hits. Zet de tv maar aan om 12, 15, 17 en 21 uur!

Aftellen met XITE
Niet alleen de feestdagen maar ook hét moment suprême vier je samen met XITE! De hele avond word je opgewarmd met de lekkerste hits, het enige wat jij nog hoeft te doen is de champagne te pakken en ‘m te poppen wanneer de klok 12 staat. Een beter begin van het nieuwe jaar kan toch niet?!

Hangover Hundred
De kater overleef je met de populairste music videos tijdens de Hangover Hundred. Geniet van de fijnste en chillste hangover hits en kom bij van de drukte van de feestdagen.

 

FUN
FACTS