Kijk live, ga backstage, ontdek XITE of win prijzen
Van 2006 tot nu: Taylor Swift door de jaren heen.

Taylor Swift gaat inmiddels al heel wat jaartjes mee en heeft al aardig wat hits op haar naam staan. Inmiddels is TayTay 124 nummers verder en is ook haar laatste album ‘Reputation’ ook weer een grote banger. Hoog tijd om even te kijken waar het ook alweer allemaal begon.

Het begon natuurlijk allemaal achterin in een pick-up truck zoals een echte country meid betaamd. De toen zeventienjarige Taylor Swift bestormde de billboard top 100 en scoorde hits met singles als ’Tim McGraw’ en ‘Teardrops On My Guitar’.


‘Love Story’ was een van de succesvolle opvolgers. Dit kan toch echt wel haar grote doorbraak worden genoemd. De sprookjesachtige videoclip was alles waar de meiden toentertijd nog van konden dromen en alle jongens hadden hun droomwifey gevonden.


America’s sweetheart gaat lekker door met hits maken en komt met haar single ‘You Belong With Me’. Voor velen misschien wel de meest herkenbare clip ever en hij blijft nog steeds geweldig. Al dacht Kanye West daar toentertijd duidelijk anders over, do you guys remember the drama..?


Met ‘We Are Never Ever Getting Back Together’ komt Taylor voor het eerst bovenaan de Billboard top 100 terecht. Dit beviel deze girl maar al te goed dus ze was zeker niet van plan om het bij deze ene keer te houden..


Na jaren van vleugjes country in haar muziek vond Swift het tijd voor een nieuw tijdperk, ze besloot de country muziek achter zich te laten en koos voor het pop-pad.‘1989’ was haar eerste volledige popalbum en met hits als ‘Shake It Off’, ‘Blank Space en ‘Bad Blood’ bleek dit een smart move te zijn geweest van Taylor.


In 2017 dropte Taylor haar zesde album genaamd ‘Reputation’. Zoals je inmiddels wel gewend bent van Swift zitten de nummers op dit album weer vol met secret messages en jokes. Toch staan er op ‘Reputation’ ook liedjes zonder de drama overdosis. T speelt verschillende rollen en gaat van een bad bitch in ‘Look What You Made Me Do’ naar een gevoelige girl in ‘New Years Day’. Die meid kan ook echt alles…

 

Als kers op de taart hebben we nog even de leukste Taylor gifs voor je op een rijtje gezet. Enjoy!

 

FUN
FACTS