Kijk live, ga backstage, ontdek XITE of win prijzen
Topacts op Coachella

Coachella, hét festival waar elke grote artiest, model of influencer aanwezig is. Van 13 tot 15 april en van 20 tot 22 april zal Indio omgetoverd worden tot een magisch oord met alleen maar mooie, vrolijke, feestende mensen. En de topacts? Die zijn om je vingers bij af te likken. Wij hebben ze op een rijtje gezet:

BeyoncéNadat Queen B Coachella vorig jaar moest afzeggen in verband met haar zwangerschap, gaat ze nu harder shinen dan ooit! PS: Haar optreden wordt live gestreamd op YouTube dus check it out.

EminemMet oude nummers als ‘My Name Is’ (1999) of nieuwere songs als ‘River’ ft. Ed Sheeran (2017) gaat Eminem Coachella sowieso naar een next level te brengen!

The WeekndThe Weeknd is bekend van sexy R&B nummers als ‘Earned it’, ‘Starboy’ en ‘Feel It Coming’. Ook heeft hij onlangs een nieuw album ‘My Dear Melancholy,’ uitgebracht en deze is booming!

SZAMet haar goddelijke stem blaast zij iedereen omver. Dat ze geïnspireerd is door jazz horen we terug in songs als ‘Childplay’. Daarnaast heeft ze een bereik waar je u tegen zegt. Van de laagste tot hoogste noten zingt ze zuiver, wat een power woman!

Cardi BIn 2015 kreeg deze prachtvrouw landelijke bekendheid door haar deelname aan een realityserie. Na 2 seizoenen stopte ze daarmee om zich volledig op haar muziekcarrière te richten. En met succes: meerdere hits en een optreden op Coachella!

De grootste acts worden gestreamd op YouTube. Kijken dus!

 

FUN
FACTS