Kijk live, ga backstage, ontdek XITE of win prijzen
Summer Vibes, Pride, 90’s Flashback en R&B Essentials op PMT

Weet jij soms niet goed welke muziek je op moet zetten? Check dan de channels op PMT. Met nieuwe channels als Summer Vibes, Pride, 90’s Flashback en R&B Essentials kom jij de zomer swingend door!

2018-06-28T17:26:08+00:00
28/06/2018
17:26
op xite

De zomer is eindelijk gearriveerd en dat betekent een nieuw seizoen met nieuwe kansen en nieuwe channels op PMT! Hieronder zijn de vier kersverse toppers toegelicht:

Summer Vibes
Deze lijst doet zijn naam eer aan en is perfect om in een zomerse sfeer te komen. Laat je meevoeren op zomerse tunes als ‘I Like It’ van Cardi B, Bad Bunny & J Balvin, ‘One Kiss’ van Dua Lipa & Calvin Harris of ‘Walk It Talk It’ van Migos & Drake. Laat die hittegolf maar komen!

Pride
‘Be Proud’ is de boodschap van dit channel! Met behulp van deze lijst kom jij in de stemming voor een van de vele feestelijke Prides deze zomer. Songs als ‘My My My’ van Troye Sivan, ‘Firework’ van Katy Perry en ‘Fuck You’ van Lily Allen geven deze lijst zijn vurige karakter.

90’s Flashback
Verlang jij ook wel eens naar die tijd dat The Backstreet Boys, Nirvana en Madonna hot & happening waren? Niet getreurd! Wij blazen deze artiesten nieuw leven in met het 90’s Flashback channel. Relax op A Tribe Called Quest, dans op Destiny's Child en eindig de avond op ‘Bootie Call’ van All Saints… Nothing else needed!

R&B Essentials
R&B lovers opgelet! Ga terug in de tijd met legends als Usher, Ne-Yo, Destiny’s Child en Ciara. Ben jij ready voor de grootste R&B Essentials? Check dan snel het channel!

 

Meer weten over PMT? Lees dan dit artikel!
 

FUN
FACTS