Kijk live, ga backstage, ontdek XITE of win prijzen
Stoom je klaar voor Kensington in de Ziggo Dome

De grootste band van Nederland keert op 5, 6, én 7 december 2019 terug naar de Ziggo Dome! Na tienmaal de Ziggo Dome uit te verkopen in 2015 is het dit jaar weer raak. Bij XITE bereiden we je voor op de (nu al) te gekke concertreeks van Kensington.

Met hun laatste album ‘Control’ behaalden de mannen maar liefst drie keer platina. En guess what, het is bijna tijd voor hun nieuwe release! Aanstaande vrijdag 15 november is het zover, dan komt het album ‘Time’ uit. Eloi, Casper, Niles en Jan vlogen speciaal naar Canada om zich daar te focussen op het schrijfproces. Omdat XITE natuurlijk ook fan is van Kensington, hebben wij voor jullie een hoop muziek van de mannen in petto.

XITE TV
If it ain't Dutch, it ain't much. Op zaterdag 30 november check om 16:00 de lekkerste muziekvideo’s van eigen bodem in de Nederpop essentials top 20. Of de mannen van Kensington hierin voorbij komen? Maar natuurlijk! ?

XITE is onder andere te ontvangen bij de bovenstaande providers. Staat jouw provider er niet bij? Niet getreurd, klik hier voor het complete zenderoverzicht en kom erachter op welke zender jij XITE kan bekijken!

XITE interactieve app
De beste hits van eigen bodem check jij ook in het NL Essentials channel. Hier zie je artiesten als Maan, Snelle, Marco Borsato en uiteraard ook de mannen van Kensington! P.s. ook hun allernieuwste track ‘Uncharted’ zal je voorbij zien komen. Is Ziggo jouw provider? Alleen met een Mediabox XL óf een Mediabox Next kan je gebruik maken van dit channel.  

XITE Music
Via XITE Music beluister je de hits van Kensington op het Ziggo Dome channel (kanaalnummer 902). Stoom jezelf klaar voor de concertreeks met de nummers van Kensington & Friends. Benieuwd of jij gebruik kan maken van XITE Music via Ziggo digitale radio op je tv? Ontdek het hier.

 

FUN
FACTS