Kijk live, ga backstage, ontdek XITE of win prijzen
Schuif aan bij Donnie's Refreshed X-MAX Dinner

Donnie schotelt je een kerst voor die alles behalve traditioneel is.

De kerstdagen voelen vaak als een stoffig déjà vu. Op kerstavond gourmetten met oma Hannie? Nee, dankje. Een suffe spelletjesavond op eerste kerstdag? Slaan we even over dit jaar. Staat tweede kerstdag in het teken van de aangebrande biefstuk van je schoonmoeder? Dit jaar niet! Die vastgeroeste routine kan namelijk wel wat verfrissing gebruiken, dus vieren wij dit jaar kerst zoals we het nog nooit gevierd hebben.

Pepsi MAX, rapper Donnie én XITE komen daarom met Donnie’s Refreshed X-MAX Dinner. Naast dat de ras Amsterdammer goed is in rijmen, kan hij ook de (kerst)sterren van de hemel koken. Als tegenhanger van een stoffige kerst, schotelt chef-kok Donnie een driegangendiner voor die alles behalve traditioneel is. Denk aan een carpaccio (w)rap als voorgerecht en sticky cola-kip als de main dish. Als toetje staat er een refreshing sorbet op het menu, met als speciaal ingrediënt: Pepsi MAX. 

Daarnaast trakteert Donnie de kijker op zijn Refreshed X-MAX Top 3, om zo ook de afspeellijst tijdens het kerstdiner een flinke opfrisser te geven. Want als het aan Donnie ligt, luisteren we dit jaar een keer niét naar Mariah Carey of WHAM!. 

Schuif jij ook aan?
Terwijl Donnie zijn kookkunsten showt, vertelt hij over zijn ultieme Refreshed Christmas en neemt hij je mee door zijn hoogtepunten van afgelopen jaar. Kan ook jouw kerst wel wat verfrissing gebruiken? Bekijk de aflevering nu hier! 

De opnames vonden plaats vóór de huidige lockdown. Zowel de crew als de prijswinnaars zijn getest. 

FUN
FACTS