Kijk live, ga backstage, ontdek XITE of win prijzen
S10 hoopt fans te inspireren met haar muziek

S10 is toch wel een van de meest veelbelovende artiesten van dit moment. ? Bastiaan sprak haar backstage na haar show op Noorderslag.

S10 wordt ook wel één van de eerlijkste rappers genoemd. De 20-jarige Stien uit Hoorn maakt een duistere vorm van trap waves en is momenteel heel lekker aan het gaan. Zo heeft ze met ‘Codes’ een featuring weten te scoren op het album van Kraantje Pappie en ‘Hoop’, een collab met Jayh.

Op haar eerste album ‘Antipsychotica’ komen behoorlijk serieuze onderwerpen aan bod, zoals de stemmen in haar hoofd en opgesloten zitten in een isolatiecel van een psychiatrische inrichting. Een groot deel van haar tracks nam ze op met de microfoon van haar iPhone. Met succes, want S10 tekende bij Noah’s Ark, het label van Jiggy Djé. Dat S10 van alle markten thuis is bewijst ze op haar nieuwe EP ‘Lithium’, met tracks zoals ‘FunX Hitje’ en ‘Gucci Belt’. Haar recente single ‘Storm’, geproduceerd door Sim Fane, heeft ze al mogen laten horen op o.a. EuroSonic/Noorderslag en Song van het Jaar. Begin dit jaar gaat S10 op tour door Nederland als voorprogramma van Ares.

Check hier de videoclip ‘Storm‘ van S10: https://youtu.be/KkuBwbq0oQc

Wil jij meer video’s zien? Abonneer dan via http://xite.nl/subscribe

FUN
FACTS