Kijk live, ga backstage, ontdek XITE of win prijzen
Rising top 15 powered by ESNS!

Van woensdag 16 tot en met zaterdag 19 januari 2019 is het weer tijd voor Eurosonic Noorderslag. ESNS is het grootste showcasefestival van Europa en dé plek om de artiesten van de toekomst te ontdekken. Wil jij ook alvast in de stemming komen voor Eurosonic Noorderslag? Kijk dan op maandag 7 januari en 14 januari om 20:00 naar Rising top 15 powered by ESNS om helemaal up to date te zijn van de beste opkomende talenten.

S10

S10 maakt muziek om zichzelf en anderen met mentale problemen te helpen. Sinds zij in 2017 haar debuut-EP ‘Antipsychotic’ uitbracht, die zij volledig met haar headphones opnam, zijn er veel deuren voor haar geopend. Ze is getekend bij Noah’s Ark, heeft een nieuwe EP uitgebracht, en staat sterker in haar schoenen dan ooit. Mark our words, S10 is er één om in de gaten te houden.

Ares

Jarenlang stond Ares bekend als een van de grootste raptalenten van Nederland. Tegenwoordig heeft hij al een tijdje afstand genomen van de hiphopscene. Hij is van mening dat veel rappers in Nederland nummers uitbrengen puur om geld te verdienen of bekend te worden. Ares wilt dicht bij zichzelf blijven en liefdesliedjes maken. Hij kiest er sinds 2017 voor om veel te experimenteren met allerlei sounds en effecten, veelzijdig kun je Ares zeker noemen. Laat je verrassen door dit Oosterhoutse talent!

Sonnfjord

Sonnfjord bestaat uit zangeres-componist Maria Laetitia Mattern, haar broer Aurel en jeugdvriend François. De Brusselse band maakt pop-rock met enkele lichte psychedelische invloeden en is helemaal klaar om door te breken. Ze hebben dan ook al meerdere hits op hun naam staan. De band heeft nog wel een grote groeimarge en zal met hun shows op Eurosonic nog heel wat nieuwe fans erbij krijgen!

Fais

Faisal Ben Said is een Rotterdamse zanger, songwriter en pianist die al een stapel platina awards en records op zijn naam heeft staan. Zijn debuutsingle in samenwerking met Afrojack lanceerde zijn zangcarrière, met hitnoteringen door heel Europa. Daarnaast heeft hij als songwriter credits op hitsongs van onder andere Ne-Yo en David Guetta. In 2016 is Fais benoemd tot meest succesvolle Nederlandse debutant in de Top 40-hitlijst en wij kunnen begrijpen waarom. Check hem snel!

 

Meer weten over de beste opkomende artiesten? Kijk dan op maandag 7 en 14 januari om 20:00 naar de Rising top 15 powered by ESNS op XITE!

 

 

FUN
FACTS