Kijk live, ga backstage, ontdek XITE of win prijzen
Rising in 2020: the ones to watch check je op XITE

2019, wat was het een goed muziekjaar! Het jaar zat vol met nieuw talent, onverwachte collabs en muziekvideo’s van de bovenste plank. Het nieuwe jaar is pas net van start gegaan, maar we kunnen je nu alvast vertellen dat er ongetwijfeld onbekende talenten zullen doorbreken in 2020.

XITE TV 
Voor welke artiesten zal 2020 hét jaar van een muzikale doorbraak worden? En welke videoclip zal dit jaar helemaal viral gaan? In de Rising in 2020 top 20 zetten wij opkomend talent in de spotlights. Maak je klaar voor de ene ontdekking na de andere. Zaterdag 11 januari vanaf 16u op XITE. ✨XITE is onder andere te ontvangen bij de bovenstaande providers. Klik hier voor het complete zenderoverzicht en kom erachter op welke zender jij XITE kan vinden.

XITE interactieve app 
Is jouw honger naar nieuw talent niet te stillen? Op onze interactieve app zie je in het Rising in 2020 channel nog vele andere artiesten die in 2020 most likely gaan exploderen. De interactieve XITE app is beschikbaar voor Ziggo klanten met een Mediabox XL of een Mediabox Next.

FUN
FACTS