Kijk live, ga backstage, ontdek XITE of win prijzen
Refresh Christmas! Zo verfris je jouw kersttradities

Kerst is een tijd van tradities. Foute kersttruien, gourmetten met je ouders en kerstliedjes van WHAM! en Mariah Carey. In 2020 stond alles op zijn kop en daarom vieren we de feestdagen met een verfrissende twist. Weg met de traditionele clichés, dit jaar is het tijd voor een Christmas Refresh.

“Maar hoe vernieuw ik deze vastgeroeste kersttradities?” horen we je denken. Geen zorgen, hier hebben wij uiteraard al aan gedacht. Scroll gauw naar beneden voor onze tips & tricks en laat ons vooral weten hoe jij de kersttradities gaat verfrissen.

Zeg vaarwel tegen het gourmetstel
Dit jaar blijft het gourmetstel in de doos op zolder. Het liefst achter slot en grendel. Deze kerst bestel je jouw snacks en maaltijden gewoon via jouw favoriete bezorgdienst. Heeft iedereen wat ‘ie lekker vindt en hoef je ook geen ruzie te maken met je oom over de plek van jouw pannetje op het gourmetstel. Dieetwensen? Kijk je gaan, die heb je ook gecoverd.

Strak in je trainingspak
De kersttrui met geinige opdruk wisselen we om voor een comfortabel trainingspak. Stretchy − zodat alles goed blijft zitten na je verorberde snacks − and still looking good. Lang leve het huispak!

Houd je kerstboom in toom
Dit jaar versier jij je huisplanten met ballen, slingers en lichtjes. Net zo gezellig! Ben jij er nog niet aan toe om gedag te zeggen tegen je groene, prikkelende vriend? Is okay, zolang je ‘m maar versiert met originele ornamenten die je niet terug zal zien in de boom van je buurman. 

Nieuwe manier van kerstvertier
De hartverwarmende kerstfilms laten we even voor wat het is. Home Alone ken je onderhand toch al uit je hoofd. Ga deze feestdagen voor een filmgenre wat je niet zo snel uit zou kiezen. Griezelen met een goede thriller op kerstavond? Sign us up! 

We zijn erg benieuwd hoe jij dit jaar de feestdagen viert. Wel of geen Mariah Carey? Een uitgebreid kerstdiner of met een bordje op de bank? Slide in our DM’s of laat een reactie achter onder deze Instagram post. Happy holidays!

Christmas Refresh is powered by Pepsi MAX. Maximum taste, zero sugar.

FUN
FACTS